Ειδικοί Καθαρισμοί

gialisma
apokatastasi-apo-purkagia
plimira
Anti-graffiti_1
fwtovoltaika

Γυαλισμα / κρυσταλλοποίηση δαπεδων

Όσο καλά και αν προσπαθείτε να κρατήσετε τα δάπεδά σας στην αρχική τους κατάσταση είναι ανέφικτο. Δυστυχώς με τον καιρό συσσωρεύονται ρύποι στην επιφάνεια των πλακιδίων, άλατα και βρωμιές στους αρμούς. Ειδικά στα μάρμαρα χρησιμοποιώντας ακατάλληλα απορρυπαντικά όπως παράδειγμα χλωρίνη η και άλλα όξινα δημιουργείται φθορά στην γυαλάδα. Εμείς στην FAST CLEANERS με τα καταλληλότερα μηχανήματα και απορρυπαντικά καθαρίζουμε και κατόπιν γυαλίζουμε τις επιφάνειες, επιτυγχάνοντας έτσι την άριστη συντήρηση και εμφάνιση των δαπέδων σας.

Αποκατάσταση από πυρκαγιά

Μακάρι να μην συμβεί ΠΟΤΕ. Αλλά αν μας χρειαστείτε μπορούμε να σας βοηθήσουμε γιατί είναι μια δύσκολη κατάσταση την οποία εμείς την έχουμε αντιμετωπίσει. Ο χώρος σας υπέστη ζημιές από πυρκαγιά, είτε ζημιές από καπνό; Εάν η αποκατάσταση του χώρου σας αποτελεί δύσκολη υπόθεση επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ετοιμάσουμε το σπίτι σας όπως ακριβώς ήτανε.

Αποκατάσταση από πλημμύρα, λήμματα στο χώρο σας

Το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρείας μας φροντίζει για την άμεση αποκατάσταση του χώρου σας και την απομάκρυνση όλων των νερών και των λημμάτων από το χώρο σας με ειδικές γεννήτριες άντλησης υδάτων. Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε το χώρο σας και να τον έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Anti-Graffiti

Εμείς στην fast cleaners καθαρίζουμε και θωρακίζουμε παντός τύπου επιφάνεια από graffiti, χρώματα, βερνίκια, από επιφάνειες όπως: τοίχους, μάρμαρα, πέτρινες επιφάνειες, ρολά, τζαμαρίες κ.λπ. Χρησιμοποιώντας άριστα υλικά, ταχεία εξυπηρέτηση και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Φωτοβολταικά

Τα φωτοβολταϊκά δεν απαιτούν συντήρηση αλλά χρειάζονται καθάρισμα για καλύτερη απόδοση. Ο καθαρισμός των φωτοβολταικών panels από τις πάσης φύσεως επικαθίσεις όπως, γύρη, περιττώματα πουλιών, σκόνη, λάσπη, φερτές ύλες, άλατα, αρμύρα κ.λ.π., οφείλει να γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

FastCleaners Facebook

www.Seo-Optimizationl.gr © 2023 All rights reserved. Terms of use and Privacy Policy